گردو سیاه پوست کاغذی خورشتی

گردو سیاه پوست کاغذی یکی از آجیل های بومی آمریکا می باشد، گردو ها از نظر پوست چند نوع مختلفی دارند که یکی از آن ها پوست کاغذی می باشد، این نوع گردو به گردوی گفته می شود که پوست بسیار نازکی دارد و به راحتی بتوان مغز آن را جدا کرد.

پوست گردوهای کاغذی از داخل صاف می باشد و هیچ شیاری ندارد به دلیل اینک پوست گردوهای کاغذی نازک هستند می توان مغز این نوع گردوها را سالم جدا کرد و چون پوست نازکی دارند مغزها گردو ها جای بیشتری دارد و بزرگ تر می باشد با اینکه طعم گردو سوزنی خوشمزه تر می باشد اما گردو کاغذی در بین مردم طرفداران بیشتری دارد و به دلیل پوست نازک آن امکان آسیب دیدگی آن بیشتر می باشد.

این نوع نوع گردو به دلیل طرفداران زیادی که دارد در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار است و قیمت آن نسبت به سایر مردم ها گران تر می باشد و گاهی مردم این نوع گردو را در غذاهای مانند فسنجون استفاده می کنند که طعم بی نظیری به غذا می دهد.

گردو سیاه پوست کاغذی خورشتی

گردو فسنجانی

گردو فسنجانی گردوی خورشتی همانطور که از اسم آن معلوم می باشد برای بیشتر غذاها و خورشت فسنجان استفاده می شود که به آن گردو فسنجانی نیز گفته می شود این نوع گردو ها طعم و مزه ی مانند سایر گردو ها دارند اما رنگ آن کنی نسبت به بقیه گردو ها تیره تر می باشد.

گردو فسنجانی به علت اینکه چرب است و قیمت کمتری دارد مورد توجه مردم قرار گرفته است که به همین خاطر بیشتر از این نوع گردو برای خورشت ها و شیرینی ها استفاده می کنند.

گردو یک غذایی بسیا با خاصیتی می باشد که دارای بیش از پانزده درصد پروتئین و شصت و پنج درصد چربی مفید برای بدن است، در گردو مقدار کربوهیدرات کمی وجود دارد و مقدار بیشتری فیبر در آن موجود است مثل بیشتر مغزها، و کالری که در مغز گردو موجود است از جربی می باشد که درآن بوده و همین موضوع، آن را تبدیل به یک ماده غذایی پر انرژی و پر کالری می کند که برای سلامت و تندرستی بدن بسیار حائز اهمیت است و بیشتر مردم علاوه بر اینکه به همراه صبحانه آن را میل می کنند از آن در بیشتر غذاها نیز استفاده می کنند.

خورشت فسنجان یکی از بامزه ترین و قدیمی ترین خورشت ‌های است که هر ایرانی آن را درست می کند، این خورشت جز اصیل ترین خورشت هایی است که در مزه ی بی نظیری دارد و اصالت این خورشت به شهر گیلان برمی گردد که برای درست کردن فسنجان باید از مرغ یا گوشت استفاده شود که طعم بهتری به غذا بدهد که البته این خورشت بسته به ذائقه ی افراد متفاوت می باشد که کدام را در خورشت استفاده کنند و یکی از اصلی ترین خوراکی که در فسنجان باید استفاده شود گردو فسنجانی می باشد که طعم و مزه ی بی نظیر تری به غذا می دهد.

گردو رقم فرنور

گردو رقم فرنور گردوها می توانند انواع زیادی برای عرضه و فروش داشته باشند و این موضوع به این معنا می باشد که نهال گردو ، از نظر رشد و منطقه رویش با یکدیگر تفاوت هایی دارند، این نوه گردو برای کشور فرانسه بوده است که در برابر سرما مقاومت بسیار بالایی دارد اما متاسفانه این نهال فرنور خیلی دیر گل می دهد و رشد می کند اما مقاومتی که گردوی فرنور در برابر سرما دارد به شما این امکان را می دهد تا اگر در مناطق سردسیری هستید بتوانید بذر این گردو را در مناطق سردسیر و با آب و هوای سرد بکارید، معمولا این نهال را در ارتفاع بسیار بالاتر از سطح دریا می کارند، که در این میان باید گفت که اگر قصد شما از خرید و یا دانستن قیمت نهال گردو فرنور، کسب درآمد می باشد و قصد دارید تا با سرمایه گذاری بر روی آن زندگی خودتان را رونق دهید گزینه ی مناسبی را انتخاب کرده اید.

ارتفاع این نوع درختان متفاوت می باشد و ارتفاع آن را سن و نژاد آن مشخص می کند به صبور مثال بعضی از این نوع درخت ها ارتفاعی به اندازه ی پنج متر و یا نهایتا هشت متر دارند، بار دهی درخت فرنور تقریبا سه سال می باشد و بعد از آن شروع به باردهی می کند و اینکه این نوع درخت بیشتر از صد سال عمر می کند و اگر درست از آن محافظت کنید و به موقع خرس و آبیاری شود شاید صد و بیست سال هم عمر کند ک بهترین زمان کاشت درخت فرنور تز اواخر پاییز می باشد.

درخت فرنور چون باردهی زیادی دارد بهتر است زمان مناسب چوب های را پیدا کرد و تا از شکستگی و افتادگی این نوع درختان محافظت کنیم، مغز گردو فرنور رنگ بسیار روشنی دارد و طعم و مزه ی آن بسیار خوب است که به همین خاطر استقبال زیادی از آن شده است و برای مصارف خوراکی به مقدار زیادی به فروش می رسد، ضخامت پوست چوب های گردو فرنور، نازک می باشد و به راحتی می توان آن را جدا کرد نکته ی که باید حین هرس کردن درختان گردو در نظر داشت که این است که باید بدانید هرس کردن این نوع درخت ها با سایر درختان متفاوت می باشد و باید حتما دقیق درخت را هرس کرد زیرا اگر با دقت صورت نگیرد می تواند سبب نابودی درخت شود.

گردو رقم چندلر

گردو رقم چندلر یکی از نهال های بسیار پر فروش در نهالستان گلد نهال، نهال گردو چندلر، می باشد که هر ساله نظر متقاضیان بسیار زیادی را در سراسر کشور به خود جلب کرده و از طرفداران بی شماری برخوردار می باشد این درخت باید ارتفاع آن از سطح دریا بیش از هزار متر باشد و به کسانی که قصد کاشت این نوع نهال گردو را دارند توصیه می شود ان را در مناطق نسبتا سرد سیر قرار دهند.

این نهال ها جز گردوهای دیرگل می باشند زیرا مقاومت زیادی در برابر سرما و یخ زدگی ها در فصل زمستان دارد، و صورت بالغ شدن این درخت گردو، بین پنجاه تا هفتاد کیلوگرم محصول با کیفیت دارد در اصل نهال این نوع گردو برای کشور امریکا می باشد چون در آنجا با ایجاد تغییرات آزمایشگاهی به روی نهال، اصلاحاتی روی آن انجام دادند تا بتوانند آن را به گونه ای پر بار تبدیل کنند.

نهال گردو چندلر از رشد بسیار خوبی برخوردار می باشد و قد آن نهال متوسط و نسبتا پایه کوتاه است و تقریبا به شکل نیمه قائم رشد می کند، گردوهای این درخت با مغز سفید و پوست کاغذی همچنین با برگ هایی نسبتا بزرگ و پر رنگ می باشد و توانسته گردوی چندلر، دل باغداران و تولید کنندگان و همچنین مصرف کنندگان را به دست بیاورد که در پاییز نیاز به خواب زمستان و سرما دارد و از همین جهت در بهار دیر تر گل دهی را آغاز می کند و باردهی گردو دیر رس بوده و عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان می دهد.

گردو خارجی

گردو خارجی گردو های خارجی مدل های متفاوتی دارند که برای کشورهای بلغارستان و آمریکایی و غیره می باشند، تقریبا بیشتر گردو های خارجی پوست کاغذی دارند و به راحتی و فشار دست پوست آن جدا می شود و اینکه رنگ بسیار روشنی دارند که تقریبا رنگ آن زرد می باشد‌.

گردو های خارجی بیشتر اندازه ی بزرگتری دارند و معمولا تمامی گردو ها یک اندازه هستند اما متاسفانه روی گردو های خارجی دستکاری زیادی انجام می دهند و به همین دلیل اندازه ی آن بزرگتر می باشد تا فضای بیشتری را برای مغز گردو فراهم آورند که همین امر سبب شده است طعم و مزه ی خوبی نداشته باشند و خیلی چربی کمتری دارند.

این نوع گردو به دلیل اینکه کیفیت زیادی ندارد قیمت آن نسبت به سایر گردو ها کمتر می باشد اما خاصیت و کیفیت زیادی هم ندارند و به دلیل دست کاری ژنتیکی که روی آن ها انجام می شود ممکن است حتی برای سلامتی نیز خطرناک باشد.

مواد لازم کیک هویج و گردو

مواد لازم کیک هویج و گردو کیک هویج و گردو کیکی می باشد که به همراه کره و گردو مخلوط می گردد هویج هنگام پخت و پز نرم می شود و بافت کیک نیز نرم می شود، رو درست کردن هویج مانند نان سریع انجام می شود، تمام مواد تشکیل‌دهنده مرطوب، مثل تخم‌مرغ و شکر مخلوط شده، تمام مواد تشکیل‌دهندهٔ خشک باهم مخلوط می شوند و بعد از آن مواد تشکیل‌دهنده مرطوب به آن افزوده می‌شود) و در آخر قوام می‌یابد که معمولاً سفت‌تر از کیک های سنتی می باشد و به آن آرد سوخاری می‌ زنند بسیاری از دستور پخت‌های کیک هویج شامل مواد تشکیل‌دهندهٔ دیگری مانند گردو، دارچین، فندقی، آناناس و کشمش هستند، رایج‌ترین یخ‌چینه در روی کیک هویج یخ‌چینه مخلوط شکر و آب لیمو یا یخ‌چینه شکر و کیراش اروپا و یخ‌چینه‌ ای با یخ‌چینه شکر، کره و پنیر خامه‌ دار می باشد چون کیک آب‌ دار است آن را می‌توان طولانی‌تر از بیشتر انواع کیک نگهداری کرد.

کیک هویج را نی توان به صورت ساده نیز میل کرد اما بعضی از مردم آن را در گردو، پنیر خامه ای و گردو مخلوط می کنند و میل می نمایند، تولید کنندگان این نوع کیک گاهی آن را به صورت لایه ای نیز بسته بندی می کنند و به دست مردم می رسانند، این نوع کیک حتی در فروشگاه ها و مغازه ها نیز به فروش می رسد.

گردو از چند ماهگی

گردو از چند ماهگی اگر از گردو چه با پوست و چه بدون پوست به خوبی نگهداری نشود، در مدت زمان کوتاهی تازگی خود را از دست می‌دهد، کیفیت آن افت می‌کند، رنگ آن تیره می شود و همچنین مزه ی آن به تلخی می رود، گردو در اوایل چیدن یک پوست سبز رنگ روی خود دارد که اگر ات پوست سبز جدا نشود در مدت کوتاهی باعث خراب شدن و سیاه شدن مغز گردو می شود.

از گردو باید در برابر رطوبت محافظت کنید زیرا اگر در جای مرطوب آن را نگهدارید باعث کپک زدن و خراب شدن مغز گردو می شود و اینکه در پایان هشت ماهگی می توان گردو را به صورت پودر شده در آورد ات را به کودک داد اما باید دقت کنید که حتما گردو پودر شود و به صورت کره در بیاید تا کودک راحت تر بتواند آن را بخورد.

دادان گردو به کودک بسیار مفید می باشد زیرا مغز گردو به نوزاد منبع عالی از پروتئین گیاهی، فیبر و چربی‌های محافظ قلب است، مانند چربی‌هایی که در آووکادو و روغن زیتون وجود دارد، همچنین گردو یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ ماده ضروری برای رشد مغز کودک به حساب می آید و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی شامل کلسیم، مس، آهن، سلنیم و روی می باشد که برای رشد و سلامت کودک بسیار حائز اهمیت است.

گردو برای پسر دار شدن خوبه

گردو برای پسر دار شدن خوبه گردو طبع بسیار گرمی دارد که لازم است حتما آن را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید و مادرانی که بیشتر خوراکی های گرم مانند گردو و خرما استفاده می کنند احتمال اینکه جنسیت فرزند آن ها پسر شود بسیار زیاد می باشد و امروزه در بیشتر طب سنتی ها و پزشکان برای پسر دار شدن از غذاها و خوراکی های را توصیه می کنند که طبع گرمی دارد.

گردو جز دسته ای از خوراکی های می باشد که تاثیر زیادی بر روی سلامت بدن دارد و علاوه بر اینکه بخاطر گرمی آن می تواند جنسیت فرزند را تعیین کند بلکه برای سلامتی مفید بوده که تنها یک یا دو فواید ندارد بلکه خاصیت های زیادی را دارد که به دلیل اینکه سرشار از امگا۳ و آنتی اکسیدان بوده که استفاده ی آن برای همه ضروری می باشد.

کسانی که قصد دارند جنسیت بچه ی آن ها پسر شود باید دستور غذایی از یک پزشک بگیرند تا برنامه ی غذایی با طبع گرم بدهد اما اینکه بخواهیم بگوییم خوردن گردو حتما جنسیت بچه پسر می باشد کاملا اشتباه است بلکه مواد غذایی های با طبع گرم فقط درصد پسر شدن بچه را افزایش می دهند اما به طور حتمی بچه پسر نمی شود، باید در کنار خوردن گرمی از خوراکی های مانند خیار و ماست که طبع سردی دارند پرهیز کنید، برای اینکه پسر داشته باشید باید میزان پتاسیم و سدیم بدنتان زیاد باشد به طور مثال حتما در کنار خوردن گردو و خرما از نور نیز استفاده کنید و سعی کنید حتما یک وعده از غذا را به گوشت اختصاص دهید زیرا گوشت نیز در پسر دار شدن تاثیر به سزایی دارد‌ البته محققان به این نتیجه رسیده اند که برنج خوردن نیز باعث می شود جنسیت بچه پسر شود پس با توجه به مطالب که ارائه داده ایم سعی کنید خوراکی های را مصرف کنید که در پسر دار شدن موثر می باشد‌.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.