اگر به گاز و نفخ حساس هستید، لوبیاهای خشک را یک شب خیس کنید، لازم است که بدانید هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید و از آب تازه برای زمان پخت لوبیا چیتی استفاده کنید.
اگر از لوبیا کنسرو شده استفاده می کنید، قبل از افزودن به دستور غذا، آنها را خوب بشویید.
در حالی که تحقیقات بی نتیجه است، انجام این ترفندها ممکن است به کاهش میزان رافینوز و سایر خواص تولید گاز موجود در حبوبات کمک کند. خیساندن لوبیا خشک قبل از پختن به پخت یکنواخت تر و سریعتر کمک می کند.
کاهش اندازه لوبیا چیتی و سایر حبوباتی که در یک وعده می خورید نیز می تواند به کاهش مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای ناخوشایند کمک کند.
نوشیدن مقدار زیادی آب همراه با وعده های غذایی غنی از فیبر در طول روز می تواند مدفوع شما را حجیم کند و باعث شود که در طول دستگاه گوارش شما سریعتر و روانتر حرکت کند.
چگونه از لوبیا چیتی لذت ببریم
یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت لوبیا چیتی در بین آمریکایی ها اعطای نمایندگی ، تطبیق پذیری آنهاست.
شما می توانید آنها را به طرق مختلف میل کنید: به عنوان یک غذای جانبی مانند این سیب زمینی شیرین سرخ شده با لوبیا چیتی دودی یا به عنوان پروتئین برای یک وعده غذایی بدون گوشت، مانند جوهای گیاهی پینتوی ما.
همچنین می توانید از آنها در سوپ استفاده کنید یا به سالاد، خورش، غذاهای برنجی و غیره اضافه کنید.
لوبیا چیتی به دلیل بافت نرمی که دارد برای دیپ، اسپری و پر کردن نیز مناسب است.
استفاده از کنسرو لوبیا چیتی به جای لوبیای خشک برای کاسه مرغ چیپوتل و کینوآ بوریتو و سایر غذاهای ما برای وعده های غذایی شلوغ بسیار کارآمد است.
می توانید با تخلیه آب نمک و آبکشی کنسرو لوبیا قبل از مصرف مقدار نمک را در حداقل جوراب شلواری نگه دارید.
اگر ترجیح می دهید از لوبیا خشک استفاده کنید، به یاد داشته باشید که خیس کردن آن ها در طول شب به تسریع زمان پخت کمک می کند.
- منابع:
- تبلیغات: