ملاس محصول جانبی تولید شکر است. برخی منابع ادعا می کنند که به عنوان یک شیرین کننده سالم تر از شکر است.
انواع مختلفی از ملاس وجود دارد که هر کدام خواص کمی گل رز آبی متفاوت دارند.
برخی از مردم معتقدند که ملاس برای بدن مفیدتر از قند است، اما تحقیقات چه میگویند؟
این مقاله به بررسی دقیق ملاس، از جمله انواع، موارد استفاده، تغذیه و فواید آن می پردازد.
ملاس چیست؟
ملاس شربت غلیظی است که مردم از آن به عنوان شیرین کننده استفاده می کنند.
این محصول فرعی فرآیند تولید شکر است و از نیشکر خرد شده یا چغندر قند به دست می آید.
ابتدا، تولیدکنندگان نیشکر یا چغندرقند را خرد می کنند تا خواص شیره انگور برای کودکان آب آن را استخراج کنند.
سپس آب میوه را می جوشانند تا کریستال های شکر تشکیل شود.
ملاس شربت غلیظ و قهوه ای رنگی است که پس از جدا کردن کریستال ها از آب میوه باقی می ماند.
تولیدکنندگان این فرآیند را چندین بار تکرار می کنند و هر بار انواع مختلفی از ملاس تولید می کنند.
انواع
انواع مختلف ملاس از نظر رنگ، قوام، طعم و محتوای قند متفاوت است.
ملاس سبک
این همان شربتی است که از اولین جوشیدن حاصل می شود.
روشن ترین رنگ و شیرین ترین طعم را دارد.
مردم معمولاً از آن در پخت و پز استفاده می کنند.
ملاس تیره
این همان شربتی است که از جوش دوم چگالی جیوه حاصل می شود.
ضخیم تر، تیره تر و کمتر شیرین است. مردم می توانند از آن در پخت و پز استفاده کنند اما رنگ و طعم متمایز به غذاها می بخشد.
ملاس Blackstrap
این همان شربتی است که از سومین جوشیدن به دست می آید.
غلیظ ترین و تیره ترین نوع ملاس است و طعم تلخی دارد.
ملاس Blackstrap نیز غلیظ ترین شکل است که حاوی بیشترین ویتامین و مواد معدنی است.
به همین دلیل، برخی منابع می گویند که بیشترین مزایای سلامتی منبع قابل اعتماد را دارد.
ملاس بدون سولفور و گوگرد
ملاس با برچسب “گوگرددار” حاوی دی اکسید گوگرد اضافه شده است که به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند و گوجه فرنگی امروز از فاسد شدن ملاس جلوگیری می کند.
واریته های گوگرددار نسبت به سایر گونه ها کمتر شیرین هستند.
- منابع:
- تبلیغات: