کشمش انگور سفید محصولی است که بیشتر از مکان های مختلف به دست می آید و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود.
نوع کشمش به نوع، رنگ و اندازه انگور بستگی دارد. رایج ترین کشمش تیره است که معمولاً از انگور بدون هسته تامپسون به دست می آید.
کشمش طلایی یا مسقطی معمولاً از انگور مسقطی سفید تهیه می شود. سلطان ها از انگورهای زرد بی دانه سرچشمه می گیرند.
معمولاً شیرین تر و نرم تر از سایر گونه ها هستند. بیدانه زانت، بیدانه یا کشمش کورنتی از انگور کورنت سیاه تولید می شود و اندازه آنها کوچکتر است.
کشمش شیرین است زیرا از حدود 60٪ قند تشکیل شده است که عمدتاً فروکتوز و گلوکز است.
باعث ایجاد تصور رایج در مورد ناسالم بودن آنها می شود. با این حال، آنها سرشار از فیبر غذایی هستند.
به اثر پری بیوتیک آنها کمک می کند. زیرا به طور انتخابی توسط میکروارگانیسم های میزبان استفاده می شود.
باعث ایجاد یک نفع سلامتی در طی تولید کشمش، فرآیند کم آبی بخشی از قندهای انگور را به فروکتان، نوعی فیبر، تبدیل میکند.
در حالی که فروکتان ها در انگور قابل تشخیص نیستند، در کشمش، میزان فروکتان می تواند تا 8 درصد باشد.
در گیاهان، فروکتان ها از ساکارز با عمل دو یا چند فروکتوزیل ترانسفراز مختلف ساخته می شوند.
کمیسیون اروپا حداکثر برای میوه خشک تاک تعیین کرده است. اگرچه چندین مطالعه نشان داده اند که سطح مایکوتوکسین در کشمش کمتر از حد ایمنی است.
برخی دیگر نمونه هایی را گزارش کرده اند که بیش از آن است. اوستری و همکارا دوز قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی از کشمش را برای کودکان و بزرگسالان تخمین زد.
دریافت که خطر یک اثر سمی حاد حداقل است. اگر چه ممکن است خطر اثرات سمی تاخیری پس از مصرف دوزهای بسیار کم یا مکرر OTA وجود داشته باشد.